Medisch pedicure

Wat is een medisch pedicure ?

Uw voeten mogen gezien worden. Helaas zien niet alle voeten er even mooi uit. Misschien heeft u last van eeltvorming, likdoorns, schimmelnagels of kloven.

Een medisch pedicure kan deze alledaagse voetproblemen verhelpen. Daarnaast geven wij advies over hoe u uw voeten het beste kan verzorgen. Een medisch pedicures is bevoegd om naast de diabetische- en reumatische voet, ook andere soorten risicovoeten te behandelen. De medisch pedicure is breder opgeleid dan een reguliere pedicure en beschikt over speciale technieken. Zo kan de medisch pedicure uw voet verzorgen met behulp van nagelbeugels, nagelreparaties en anti-druktechnieken.

Wat kan ik voor u betekenen?

Wanneer u zelf niet meer goed in staat bent om uw voeten te verzorgen, biedt de pedicure uitkomst. Het is aan te raden om periodiek naar de pedicure te gaan. Het voorkomen van voetproblemen is namelijk een van de belangrijkste taken van de medisch pedicure. Naast de voetbehandeling heb ik een signalerende functie. Eventueel kan ik u doorverwijzen naar uw huisarts of een podotherapeut.

Mijn passie

Het is mijn passie om mensen met voetklachten te helpen en te adviseren. Elke voet is anders en dat maakt mijn werk leuk en uitdagend. Daarnaast vind ik de persoonlijke aandacht voor de klant erg belangrijk. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!