Eerste keer bij uw schoonheidsspecialiste? Geen zorgen, samen gaan wij kijken naar uw wensen en de bijpassende behandeling. Tijdens de behandeling volgt een kleine intakegesprek inclusief een huidanalyse. Zo kan ik u het beste advies geven.

Heeft u even tijd voor uzelf nodig om lekker tot rust te komen? Of wilt u alleen de wenkbrauwen weer netjes hebben? Alles is mogelijk!

Producten

Om uw huid in optimale conditie te krijgen en te behouden is een goede verzorging van belang. Veel huidproblemen ontstaan door een verkeerde verzorging met de verkeerde producten waardoor de huidbarrière wordt aangetast. Wil je echt werken aan een mooiere huid? Ik help je graag om producten te vinden die passen bij uw huidconditie!

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van de natuurlijke producten van Dr. Grandel. DR. Grandel heeft voor ieder huidtype geschikte producten en productlijnen. Of u nu een normale, een droge, een gevoelige, een gecombineerde of een vette huid hebt. Dr. Grandel heeft een productlijn die speciaal ontwikkeld is voor uw huidtype.

De producten van Dr. Grandel worden niet op dieren getest, maar op vrijwillige testpersonen. Daarbij staat Dr. Grandel in nauwe samenwerking met vooraanstaande dermatologen.

Wist u dat een behandeling zonder de juiste thuisverzorging maar 30% huidverbetering oplevert? Thuis dagelijks uw huid op de juiste manier verzorgen met passende producten is 70% huidverbetering.

https://www.grandel.nl/

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, kerst of een andere gelegenheid? Een cadeaubon voor een gezichtsbehandeling, producten of een pedicure behandeling is altijd een leuk idee! Een cadeaubon is voor ieder gewenst bedrag te krijgen!